Massagepraktijk Antje Tardy

Nieuws/Aanbiedingen

* Beyuna,

Zijn natuurlijke vitamins en mineral die gemaakt worden op basis van het  CLEAN LABEL PRINCIPE, zonder overbodige ingrediëten die het lichaam niet nodig heeft.

Beyuna is een Nederlands merk en wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan welzijn, welbevinden en de gezondheid van jou en anderen

Nu te bestellen via de link: https://antjetardy.beyuna.nl

* Gun jezelf een moment van rust!

Trouwen, een hoop geregel en stress. Wat is nu fijner dan samen ontspannen aan de mooiste dag van jullie leven te beginnen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, hotstonemassage, voetmassage, maar ook een stoelmassage behoort tot de mogelijkheden.

Zijn jullie nog op zoek naar een orgineel kado voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het organiseren van jullie bruiloft?

Nieuwsgierig! Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden, dan maken wij een passend aanbod.

*  Per augustus 2016 sportzorg masseur bij de Jeugdopleiding en de eerst selectie van S.C. Cambuur Leeuwarden      

 * Ben je student en heb je het niet zo breed? Dan biedt deze aanbieding uitkomst, want door middel van een de studentenkorting van 10% kun je voordeliger gebruik maken van één van de massages, die het beste bij jouw past.

Facebook*  Als u Massagepraktijk Antje Tardy  liked op facebook dan krijgt u een eenmalige korting van € 5.00 op een massage van minimaal 25minuten