Massagepraktijk Antje Tardy

AromaVedic massage

Geïnspireerd door de hindoeïstische gezondheidsleer, Ayurveda, en de aromatherapie. Dit is een concept lichaamsverzorging dat beantwoordt aan het idee dat schoonheid in de eerste plaats bepaald wordt door innerlijk evenwicht en harmonie.Aromavedic massage voegt de doeltreffendheid van de ayurvedische massage technieken toe. Bij de Aromavedic massage wordt er in samenspraak met de cliënt gekozen uit 3 heerlijke verschillende essentiële olien.
Een harmoniserende massage van het hele lichaam inclusief het hoofd met individueel gekozen warme oliën. Door aan verschillende olien te ruiken kiest u uit waar u op dat moment behoefte aan heeft, dat kan zijn:

  • Essentiële oliën van Lavendel, Kamille. Dit werkt kalmerend en relaxerend.
  • Essentiële olie van Rozemarijn en Ylang-Ylang. Dit Is een echte heroplader van energie voor het lichaam en geest, te gebruiken bij het minste gebrek aan toniciteit of bij vermoeidheid.
  • Essentiële oliën van Geranium, Rozenhout en gember. Dit is verbonden aan het delicaat parfum van Violet, laat het vertrouwen in je zichzelf toe en bevorderd een goed humeur.

Duur: 1 uur € 45,00